sept. 15, 2022
378 Views
0 0

Cinci modele de pantofi de vară de care ai nevoie în garderoba ta

Postat de

În aceste zile călduroase, încălțămintea nu înseamnă doar șlapi și sandale. Opțiunile sunt nenumărate: de la espadrile cu pană și mules cu toc la slapi ergonomici și adidași confortabili din pânză.

Investește în câteva dintre aceste opțiuni de încălțăminte de bază și vei fi pregătită pentru orice, de la petreceri în grădină și cine în aer liber până la plimbări lungi la țară și întâlniri de afaceri.

Partea cea mai bună este că cele mai multe dintre cele cinci modele cheie de pantofi sunt cu adevărat multifuncționale; ușor de îmbrăcat și foarte practice și frumoase în același timp. O vară lipsită de griji nu ar trebui să însemne să te stresezi cu alegerea pantofilor de dimineață.

Espadrile damă

Acest pantof atemporal a trecut de la îmbrăcăminte de plajă la un articol de bază de vară în ultimii ani. Asta pentru că tălpile de bună calitate din pânză și iută sunt suficient de rezistente pentru a merge kilometri întregi în ele, dar în același timp îți alungesc picioarele (am văzut o creștere reală a numărului de femei care le poartă la serviciu cu rochii, blugi și blazere).

Adidași damă sport de vară

Doar pentru că vremea este călduroasă nu înseamnă că trebuie să pui deoparte perechea de adidași damă de sport. Totuși, pentru a-ți menține picioarele răcoroase, este înțelept să optezi pentru modele de adidași damă ușori din pânză.

În magazinele de pe stradă există o mulțime de modele de adidași damă de pânză ieftini și comozi – caută tălpile cu platformă, ornamentele cu dungi și accentele luminoase pentru o schimbare jucăușă.

Cauti adidasi dama vezi pe emag.ro oferta completa pentru doamne si domnisoare!

Mules

Această tendință s-a strecurat în ultimii ani cu multă rezistență, deși atât de multe dintre noi sunt reticente în a purta aceste tocuri în fața lumii.

Cu toate acestea, nu se poate nega puterea unei perechi de mules în timpul verii: silueta elegantă a unui pantof din piele devine mai puțin sufocantă, deoarece detaliul fără spate lasă pielea să respire.

Pentru a aduce look-ul la zi, optează pentru formele cu vârf pătrat din anii ’90. Și dacă nici măcar tocurile bloc nu sunt suficient de rezistente pentru tine, optează pentru o talpă cu platformă ușoară pentru a adăuga înălțime.

Sandale cu bretele

Sezonul acesta a fost martorul unei renașteri a sandalelor cu curele din anii 1990 – cele cu curele abia vizibile și tocuri subțiri stiletto.

Totuși, nu trebuie să te teme că îți rupi glezna la înălțimi amețitoare pentru a profita de această tendință, deoarece există o mulțime de opțiuni plate cu curele și siluete simple care arată la fel de delicat.

Șlapi

Nu puteam să facem o listă a pantofilor de vară fără să menționăm umilii șlapi (deși nu mai sunt atât de umili).

Dacă ai nevoie de mai mult decât un stil de bază din cauciuc, îți sugerăm să te îndrepți direct către Birkenstock – legendarul brand de încălțăminte păstrează lucrurile simple cu un pilon de stiluri și de aceea încă domnește în mod suprem. Pe de altă parte, modelele ergonomice ar putea face minuni pentru spatele și picioarele tale, așa că merită să cheltuiești ceva mai mult.

Sau, dacă vrei ceva mai substanțial, sandalele tanga semnate de Birkenstock sunt, de asemenea, cunoscute pentru confortul lor.

Etichete:
· · ·
Categorii:
LifeStyle · Sport
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *