iun. 28, 2019
2292 Views
0 0

Coltar living sau canapea clasica: ce alegi pentru casa ta?

Postat de

Canapeaua este vedeta living-ului oricărei case, dar alegerea ei este mai complicată decât ai putea crede. Canapeaua este o piesă de mobilier confortabilă, care să te mulțumească indiferent că vrei să organizezi o întâlnire cu prietenii sau să fie spațiul tău de relaxare, unde îți încarci bateriile după o zi grea. Există două posibilități de alegere a canapelei: o canapea clasică sau un colțar living care să servească și spațiului de socializare, dar și celui de relaxare.

 

O alegere tradițională, pentru care optează multă lume, este canapeaua cu două fotolii: se creează astfel o simetrie plăcută, potrivită stilului clasic. O altă variantă este colțarul, care îți oferă mai mult spațiu pentru a te așeza confortabil și chiar a sta întins. Cu toate acestea, colțarul îți poate limita planul și mobilarea ulterioară a livingului, fiind o piesă mai voluminoasă decât canapeaua.

 

Colțar living – oferte online

 

Ambele variante au avantaje și dezavantaje. Începând chiar de la costuri. Canapeaua este ceva mai ieftină, decât un colțar, diferență de preț însă justificată de faptul că un colțar living este și mai mare, mai voluminos și încorporează și mai multe materiale.

 

Alte diferențe? Cu o canapea clasică, ai mai multe posibilități de amanejare a livingului, dar cu un colțar living asimetria sa îți permite să-l așezi în colțul camerei și astfel să te folosești de lungimea peretelui, care, în acest caz, nu trebuie să fie foarte mare.

 

Colțar living – oferte eMAG

Majoritatea colțarelor sunt modulare și se pot ajusta în funcție de preferințe – astfel poți adăuga locuri sau poți face din colțat un pat confortabil.

 

E adevărat, un colțar living nu se potrivește în toate sufrageriile, mai ales în cele deja mobilate, care nu permit adăugarea unei piese de mobilier care are nevoie de spațiu. Dacă ne dorim cu orice preț un colțar, este posibil să dăm un aspect aglomerat camerei. Fiind o piesă masivă, este greu de mutat și de adaptat în alte spații, în cazul în care intenționezi să te muți în viitor, este posibil să nu se mai potrivească.

 

Colțar living – oferte

 

Alegerea unei canapele sau a unui colțar living este o decizie pe termen lung pentru că este o piesă de mobilier pe care o folosești mai mulți ani până ce o schimi. În acest obiect de mobilier investești timp și bani și este bine să fie o decizie bine documentată, bazată pe nevoile familiei tale, dar și pe ceea ce îți oferă spațiul.

Etichete:
Categorii:
Casa si Gradina
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *