nov. 19, 2019
1174 Views
0 0

Corturi pentru evenimente

Postat de

Organizezi un eveniment?

NAN Events ofera servicii de inchirieri corturi pentru orice fel de eveniment: targuri si expozitii, evenimente personale (nunta, botez sau oricare alt eveniment important din viata dumneavoastra) si festivitati.

Corturile inchiriate au diferite dimensiuni iar pretul variaza in functie de durata evenimentului si dimensiunea expozitiei – include montajul. De asemenea, NAN Events dispune de flota necesara transportului corturilor.

De ce sa inchiriezi un cort pentru targuri si expozitii?

Un eveniment la cort, intr-un spatiu unde nu era nimc inainte, atrage multi trecatori prin prezenta lui si prin aspectul primitor pe care il are.

Un cort de eveniment poate gazdui fara probleme orice targ sau expozitie, de la articole de imbracaminte, incaltaminte, alimente, pana la expozitii de autoturisme etc.

Cu siguranta, unul dintre cele mai mari avatanje ale corturilor oferite de NAN Events il constituie usurinta si rapidatea montajului, de catre echipa noastra, iar spatiul deja deschis pentru o panorama deosebita, se inchide si protejeaza invitatii in cazul vremii nefavorabile.

De ce sa iti organizezi evenimentul personal la cort?

Flexibilitatea unui cort pentru nunta este foarte mare, nu vei fi incomodat de stalpi, astfel toti invitatii vor avea vizibilitate la scena si la ringul de dans iar amenajarea interiorului va fi exact cum o doresti.

NAN Events inchiriaza corturi in toata tara pentru ca dispune de intreaga baza logistica si materiala pentru montajul si transportul acestora.

De asemenea, orice fel de eveniment de firma sau corporatie se poate realiza in corturile noastre, oriunde se doreste.

Corturile de la NAN Events pot fi adaptate in functie de numarul de persoane care vor participa la evenimentul organizat.

NAN Events este  o echipa tanara, dar cu experienta si profesionista care va poate oferi consilierea necesara pentru desfasurarea impecabila a oricarui tip de evenimente: conferinte, lansari de produse, coffe break-uri, nunti, botezuri, baluri, evenimente corporate sau evenimente private.

Categorii:
Comunicate
kontento.ro
    https://www.cril.ro/

    CRIL DEV SRL creeaza, dezvolta si promoveaza site-uri web pentru companii. Informatii la office [at] cril.ro

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *