mart. 7, 2020
2225 Views
0 0

Cum alegi corect traversa de hol?

Postat de

O traversa hol bine aleasa isi poate gasi rapid utilitatea. Pe langa faptul ca este unul dintre elementele care contureaza imaginea casei inca de la intrare, reuseste sa ofere si confort pentur picioare, sa atenueze zgomotele de pantofi si sa asigure confort termic. Exista o multime de variante de traverse, realizate din materiale diverse, cu tesaturi diverse si cu modele diverse.

Care este cea mai buna solutie pentru holul tau?

Evident, preferintele estetice conteaza foarte mult, iar cel mai mare rol in alegere iti revine tie. Trebuie sa tii cont si de alte cateva mici detalii insa:

  1. Materialul din care este realizata traversa. Poti opta pentru fibre naturale sau fibre sintetice. De asemenea, exista diverse combinatii intre acestea. Cele mai populare fibre naturale sunt lana, iuta sau canepa iar atunci cand vine vorba despre fibre sintetice, polietilena este excelenta. Asceasta rezista la exterior, rezista la uzura si este simplu de curatat. Daca iti doresti un material care sa arate excelent, sa ofere confort si sa protejeze natura vei opta pentru fibra naturala, insa daca vrei ceva rezistent in timp, care sa nu aiba nevoie de cine stie ce intretinere, vei opta pentru solutia sintetica.
  2. Dimensiunile traversei. Lungimea si latimea trebuie sa fie alese doar dupa ce se masoara holul. De regula, se las 5-10 centimetri intre perete si covoras, atunci cand vine vorba despre latime. In ceea ce priveste lungimea, traversa trebuie sa acopere toata suprafata holului. Grosimea este si ea importanta, fiind cea care da confortul. Aceasta variaza intre 0.7 si 1.3 centimetri si este un detaliu care merita toata atentia.
  3. Design. Am amintit faptul ca designul este important si ca rolul alegerii sale iti revine exclusiv. Totusi, pentru a sti ce sa alegi, trebuie sa stii care sunt optiunile pe care le ai. Cele mai populare traverse sunt cele in tonuri deschise, precum bej, blou sau albastru,. Acestea dau senzatia de lumina in hol, iar faptul ca majoritatea holurilor nu au o sursa importanta de lumina, sunt excelente. Poti gasi traverse in toate culorile, insa, cu o multime de variante de modele. Poti opta pentru modele florale, pentru modele simple sau pentru modele geometrice.

Unde gasesti cele mai multe traverse?

Daca vrei o diversitate mare de produse, le poti comanda online. Pe https://startdecor.ro/ gasesti o multime de modele interesante, care au un mare avantaj: cost mic.

 

Categorii:
Casa si Gradina
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *