mart. 20, 2020
997 Views
1 0

Cum sa alegi un serviciu bun de asistenta rutiera si tractari auto

Postat de

Chiar daca nu ti s-a intamplat sa ai nevoie pana in prezent de asistenta rutiera, exista marea probabilitate ca in viitor sa te confrunti cu problema aparitiei unei pene sau cu o defectiune tehnica la motor este destul de serioasa. Doar cu cateva minute de atentie si o verificare prealabila deplasarii la drum lung, poti preintampina situtii neplacute, care te pot scapa de ore bune de stres.

 

Plecand de la premiza ca masina pe care o conduci s-a oprit din motive tehnice, undeva departe de oras, si nicicum nu o mai poti porni, este indicat sa ai la dispozitie solutia potrivita pentru rezolvarea rapida a problemelor tale, respectiv numarul te delefon al unei companii de tractari auto si asistenta rutiera precum www.tractari-auto.net – prietenul tau la nevoie se cunoaste!

 

Am vorbit anterior despre o verificare prealabila si este important sa continuam cu o intelegere mai buna asupra semnificatiei termenilor care ne intereseaza:

 

Ce inseamna “tractare auto”?

 

Punerea in miscare a unui autovehiculului cu ajutorul unor legaturi flexibile si omologate, respectand prevederile legale din Codul rutier, respective articolele 153 – 157 presupune transportul unui autovehicul avariat catre o unitate reparatoare. Pentru ca in situatia noastra este vorba despre servicii de tractari auto, aceste prevederi sunt aplicabile service-urilor.

 

Ce inseamna “asistenta rutiera”?

 

Aceasta cuprinde o serie de servicii pe care o companie din acest profil trebuie sale poata asigura potentialilor client care solicita serviciile cu privier la un autovehicul avariat. In general, este vorba despre informarea si consilierea oamenilor, precum si rezolvarea unor defectiuni tehnice minore la locul in care autovehiculul a ramas avariat in trafic sau pe sosele. De asemenea, in sustinerea acestor servicii multe companii de tractare auto ofera autoturisme de schimb, pentru intreaga perioada in care autoturismul personal este reparat si nu poate fi utilizat.

 

Chiar daca pana in present nu te-ai lovit de situatia in care sa apelezi la servicii de asistenta rutiera si tractare auto, este indicat sa consitentizezi ca orice mechanism se poate defecta, iar un autoturism nu este o exceptie. Acesta nu isi va alege un anumit moment din viata ta in care sa se defecteze si sa te lase in drum.

 

De asemenea, privind dintr-o alta perspectiva, accidentele rutiere nu au loc doar in timpul zilei si, prin urmare, este important sa ai la indemana un numar de telefon la care sa poti apela un dispecerat de preluari solicitari tractari auto la orice ora din zi si din noapte, iar compania la care soliciti asistenta sa se deplaseze in cel mai scurt timp la locul incidentului. In concluzie, este indicat sa ai avea acces la servicii de tractari auto non-stop serioase si la un pret competitiv.

 

Luand in considerare ca poti sofa o masina cu gabarit ridicat, este essential sa te asiguri ca apelezi la o companie al carui contact il ai poate tracta un astfel de vehicol, daca situatia o impune. Prin urmare, iti recomandam sa cauti o companie de tractari si asistenta rutiera cu platforme auto capabile sa suporte si gabarit mare.

 

De ce sa apelezi la compania de asistenta rutiera?

 

Ti se poate intampla si tie ca masina sa se opreasca in mijlocul drumului din cauze minore, dar pe care sa nu le poti rezolva personal chiar daca ai conostintele tehnice pentru ca nu ai piese de schimb, nu ai pompa de alimentare in preajma sau pur si simplu nu te pricepi la rezolvarea defectiunii. Din acest motiv un simplu apel telefonic te poate scoate din impas, iar personalul specializat va veni in sprijinul tau solutionand problemele ce se pot rezolva pe loc, iar autovehiculul va fi repus in trafic in cel mai scurt timp posibil.

 

Nu in ultimul rand, tractari-auto.net practica preturi transparente si competitive si este in avantajul tau sa gasesti o companie care ofera tarifara fixa la kilometru.

 

Asadar, “invata lectiile” inainte sa se iveasca situatia neplacuta de a apela la serviciile de tractari auto si asistenta rutiera pentru a putea gestiona rapid si sigur situatiile delicate si stresul generat de acestea.

kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *