dec. 19, 2017
4112 Views
0 0

Business-urile din domeniul HoReCa, mai usor de manageriat datorita solutiilor propuse de WePack.ro

Postat de

Industria hoteliera si a serviciilor alimentare, sunt ramuri extrem de complexe, insa si extrem de profitabile. In aceste domenii, optimizarea timpului, a cheltuielilor, si realizarea tuturor legaturilor care ajuta la satisfacerea clientilor sunt esentiale.

Detaliile sunt in mare parte, acele elemente care fac un business profitabil sau dimpotriva unul putin profitabile.

In acest domeniu, ambalajele, accesoriile si produsele consumabile, ocupa un loc important, care ofera un plus afacerii. Wepack.ro este prima platforma online din Romania, lansata in  scopul de a usura procesul de achizitie a consumabilelor si a ambalajelor pentru cei ce desfasoara activitati in domeniile hotelurilor, restaurantelor si de catering.

Din punct de vedere logistic, platforma www.wepack.ro, este cea mai buna solutie, pentru ca optimizeaza timpul si cheltuielile. In paginile acestui magazin, sunt disponibile toate produsele comsumabile, accesorii si ambalaje, care sustin activitatea pe sectoarele de restaurante, catering si hoteluri.

Conform specialistilor, utilizarea platformei WePack.ro inseamna, in primul rand, optimizarea timpului destinat alegerii si comandarii produselor necesare. Acest aspect este realizat tocmai datorita gamei variate de ambalaje si accesorii disponibile. Modul simplu in care a fost realizat magazinul, este un factor important care ajuta la economisirea timpului. Prin cateva click-uri simple, pot fi alese produsele care prezinta interes si plasate comenzile. Intregul proces se realizeaza 100% online, direct de pe dispozitivul desktop, tableta sau telefon mobil.

Din studiile de specialitate realizate, reiese ca acesarea magazinului presupune si economisirea unor sume importante de bani! Preturile promotionale si ofertele lansate in paginile magazinului sunt factori importanti care ajuta la realizarea unor economii financiare importante.

Fiecare produs are descriere clara si pret concret, intreaga activitate de plasare a comenzii desfasurandu-se confortabil. Website-ul este intuitiv, deci navigarea pe paginile si categoriile acestuia este o treaba placuta, usor de realizat, chiar si de cei mai putin experimentati dintre utilizatori.

In concluzie, cei ce desfasoara activitati in secorul HoReCa, isi pot concentra de acum energia, catre alte sfere de actiune, precum cresterea calitatii serviciilor oferite, dezvoltarea unor servicii noi sau perfectionarea personalului cu care colaboreaza, pentru ca activitatea de achizitie a ambalajelor si a consumabileor, poate fi rapid realizate prin intermediul platformei online wepack.ro.

Etichete:
Categorii:
Comunicate
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *