mai 16, 2020
1001 Views
0 0

De ce ar trebui copiii incurajati sa invete limba engleza

Postat de

Multi nu stiu ca cei mici pot invata limba engleza in mod inconstient inca din primii ani de viata, fara a simti vreo obligatie de a face acest lucru. Si pentru ca au capacitatea de a absorbi informatiile rapid si usor, copiii invata engleza cu placere, fara a fi frustrati sau constransi.

Daca te gandesti sa iti inscrii copilul la un curs online engleza pentru a invata de la o varsta frageda aceasta limba ce tinde sa fie tot mai importanta in viata profesionala si nu numai, iata cateva motive pentru care merita sa o faci cat mai curand:

– Engleza este o limba internationala, oficiala in mai bine de 50 de tari si, totodata, limba cea mai des vorbita de oameni din toate colturile lumii. Cunoscand-o, copiii au oportunitatea de a comunica cu oameni de diferite nationalitati si de a calatori cu usurinta in orice loc din aceasta lume. In plus, cunoscand limba engleza, micutii vor fi mai pregatiti sa traiasca in medii cu o diversitate culturala.

– Cu cat vor incepe sa o invete mai devreme, cu atat mai repede si mai usor copiii vor putea sa ajunga la un nivel avansat, astfel ca in viata de adult vor avea oportunitati de cariera mult mai bune si nu doar in tara, ci oriunde in lume.

– Deoarece cursul de engleza pentru copii se preda prin modalitati distractive, cu jocuri, cantece si poezii, micutii vor invata aceasta limba din placere, fara a le pasa de modul in care se dezvolta emotional sau cognitiv.

– Cu cat limba engleza este invatata mai devreme, cu atat mai usor le va fi copiilor sa pronunte corect cuvintele si sa aiba un accent cat mai similar cu cel al englezilor nativi.

– Fiind inscris la un curs de limba engleza, copilul tau va avea parte de un grup de suport. Cadrele didactice ii vor fi alaturi in orice etapa a studiului, iar mediul propice al invatarii il va determina sa persevereze.

Invatarea limbii engleze presupune un proces indelungat, iar profesorii si parintii trebuie sa aiba rabdarea necesara pentru a-si sustine prichindeii pe durata intregului proces. De asemenea, micutii au nevoie de indrumare, intelegere si acces la metode de predare potrivite si materiale corespunzatoare pentru a ajunge la performantele dorite.

kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *