nov. 29, 2019
1019 Views
0 0

DE CE SA CUMPARAM TOATE PRODUSELE DE MANICHIURA DE CARE AVEM NEVOIE, DINTR-UN SINGUR MAGAZIN?

Postat de

Dragi doamne si domnisoare, manichiura reprezinta un atuu pentru fiecare dintre voi si, cu siguranta, fiecare femeie se simte mult mai atragatoare atunci cand poarta o manichiura impecabila. Alternativele la manichiura clasica sunt astazi: gelul UV, unghiile cu acryl si manichiura cu oja semipermanenta. Aceste tipuri de manichiura rezista mai mult, arata mai estetic si protejeaza unghia o perioada indelungata.

Gasim nenumarate brand-uri si magazine care ne pun la dispozitie astfel de produse, insa, uneori nu gasim tot ce trebuie in acelasi magazin sau, poate, nu ne convine pretul afisat de comerciant. Ei bine, cel mai indicat ar fi, sa cumparam tot ceea ce avem nevoie dintr-un singur magazin. Cumparand toate produsele necesare manichiurii din acelasi magazin putem obtine reduceri sau alte avantaje, precum livrarea gratuita si un discount pentru urmatoarea comanda. Desigur, aceste ”cadouri” difera de la magazin la magazin, insa un lucru este cert: fiecare magazin ofera transportul gratuit atunci cand este atinsa o anumita suma.

Daca am cumpara tot ceea ce avem nevoie din magazine diferite, ar trebui sa platim transportul pentru fiecare in parte;astfel la achizitionarea din trei magazine, am plati de 3 ori livrarea, bani pe care i-am putea folosi in a ne cumpara produse. Uneori se intampla sa nu gasim tot ceea ce ne trebuie, in acelasi magazin. poate avem nevoie de consumabile sau de apartura profesionala sau semiprofesionala, categorii care, poate, nu sunt disponibile si adunate la un loc, pe un singur site. NailsUp este un magazin online, destinat manichiurii si pedichiurii, care intruneste toate aceste categorii intr-un singur loc. Pe NailsUp gasesti consumabile, plecand de la pile si role de servetele, pana la inele abrazive si oje, geluri si pudra acrilica. Magazinul NailsUp ofera si accesorii, de exemplu paleta pentru combinarea culorilor, magnete pentru CatEye. Tot acolo se regasesc si pensule, pile, sabloane si degete de exersat, instrumente de stilizat cuticula si, cel mai important, aparatura profesionala: lampi LED din generatia actuala, lampi UV, lami UV/LED, freze profesionale si semiprofesionale, precum si aparate de sterilizat de cea mai inalta calitate. Magazinul NailsUp ofera reduceri, livrare gratuita pornind de la o suma prestabilita, precum si vouchere cadou dupa comenzile ce intrunesc valoarea desemnata.

Categorii:
Arta · Sanatate
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *