mart. 15, 2019
1923 Views
0 0

Dulciuri bio

Postat de

Vreţi să slăbiţi, dar gândul că nu veţi putea consuma dulciurile la care poftiţi de multă vreme vă sperie? Ei bine, trebuie să ştiţi că s-a inventat dieta cu dulciuri care vă aduce numeroase beneficii precum:

  • Un corp perfect sculptat la care aţi visat mereu
  • Şi un meniu presărat cu delicii, la care nu puteţi renunţa adesea.

Multe persoane sunt încercate de sentimente de frustrare, nervi din pricina restricţiilor alimentare pe care le impune un regim. Adesea interzicerea zahărului este cea mai mare problemă atunci când trebuie să ţinem un regim alimentar, pentru că multe persoane nu pot să respecte acest pas, de altfel foarte important pentru a pierde câteva kilograme şi câţiva centimetre din talie. Veştile bune vin mereu şi mai ales atunci când nu sunteţi obligaţi să renunţi la momentele savuroase, întrucât consumul de dulciuri nu este un impediment în a scăpa de kilogramele în plus! Mulţi specialist în nutriţie şi dietetică sunt de părere că faptul că nu puteţi slăbi fără să renunţaţi la dulciuri este doar un mit! În realitate, tot ce trebuie să faceţi pentru a scăpa de kilogramele în plus este să reduceţi numărul caloriilor. Astfel, pentru a slăbi 1 kg pe săptămână, trebuie să aveţi un deficit de 1000 de calorii pe zi, deficit pe care îl puteţi obţine fie prin reducerea cantităţilor de mâncare, fie prin activitate fizică intensă, fie printr-o combinaţie a acestora, cert este că în orice vor da randamentul dorit.

Cea mai bună metodă de contorizare a caloriilor este să optaţi pentru dulciurile făcute în casă, chiar de dumneavoastră, astfel încât să reuşiţi să deţineţi controlul asupra cantităţii de zahăr. Totuşi, ideal ar fi să eliminaţi sau măcar să reduceţi zahărul din dulciurile pe care le preparaţi.

Suntem siguri că acum sunt necesare şi câteva sfaturi pe care sale urmaţi în ceea ce priveşte reducerea cantităţii de zahăr, precum şi câţiva înlocuitori ai zahărului care să vă ajute în momentele în care poftiţi la ceva dulce.

  • Eliminaţi cantitatea de zahăr din cafea şi ceai. De asemenea, alegeţi sucuri naturale, fără zahăr.
  • Când mâncaţi cereale integrale, în loc să adăugaţi zahăr, fructe proaspete sau uscate.
  • Când faceţi prăjituri, reduceţi între o treime şi o jumătate din cantitatea de zahăr din reţeta. De cele mai multe ori nu veţi observa diferenţa.
  • Adăugaţi condimente în loc de zahăr, cum ar fi ghimbir, scorţişoară, cuişoare sau nucşoara.
  • Alegeţi reţete care folosesc miere sau piure de fructe în loc de zahăr.
  • Încercaţi să folosiţi îndulcitori fără valoare nutriţională, precum sucraloza sau zaharină.

Pe piaţa au apărut şi dulciuri bio, pe care le găsiţi în magazine, care le procura din alimente naturale, precum biomania.ro. Biomania, este un magazin online, care deţine o întreagă gamă de alimente realizate din produse 100% naturale. În general produsele de pe site-ul Biomania sunt destinate persoanelor vegane, dar şi celor care doresc să urmeze un stil de viaţă sănătos. Astfel, pentru persoanele care trebuie să ţină o dietă, dar care nu se pot abţine de la dulciuri, pe site-ul biomania.ro veţi găsi diferite dulciuri naturale, precum:

Categorii:
LifeStyle
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *