sept. 11, 2022
604 Views
0 0

Iata de ce imprimantele Kyocera sunt la mare cautare!

Postat de

La locul de munca, ultimul lucru de care ai nevoie este o defectiune a imprimantei chiar in mijlocul unui proiect major. Blocajele de hartie, tonerele goale si blocarile neidentificabile sunt mai putin decat ideale intr-o industrie cu ritm rapid. Din fericire, cu MFP (imprimanta multifunctionala) Kyocera aveti toate functiile pentru a duce treaba la bun sfarsit. Aceasta nu este o masina de imprimat obisnuita. KYOCERA ECOSYS M2640IDW de la  modserv.ro iti va reinnoi intregul flux de lucru la birou.

Fiecare dintre aceste imprimante este echipata cu diverse solutii si aplicatii pentru a imbunatati modul in care functioneaza afacerea dvs. Acestea includ productivitate mai mare, costuri mai mici, tehnologie usor de utilizat, durabilitate ecologica si fiabilitate premiata. Kyocera MFP, atunci cand este combinata cu Hybrid Platform for Advanced Solutions (HyPAS), poate oferi flexibilitatea de a gestiona sarcinile in mod sigur si eficient. Unele dintre aplicatiile personalizabile care vor ajuta la cresterea productivitatii afacerii sunt AccessLock, Secure Print Release si multe altele.

Imprimantele Kyocera incorporeaza sisteme de imagine durabile bazate pe tamburele brevetate ale companiei. Deoarece pot gestiona sute de mii de imprimari, acestea reduc costurile, deoarece nu trebuie inlocuite.  

Aplicatiile adaptive ale MFP-urilor Kyocera ofera solutii care reduc costurile de operare, fiind in acelasi timp foarte usor de utilizat. Concurentii desemneaza rate de culoare fixe, in ciuda a cat de multa culoare este utilizata in proces. In schimb, folosim preturi de culoare pe mai multe niveluri, ceea ce inseamna ca platiti doar pentru ceea ce utilizati.  Impactul companiilor asupra mediului devine un accent in fruntea practicilor de afaceri. Ambalajele lor sunt realizate din toate materialele reciclate. In plus, cutii de toner special concepute sunt incluse impreuna cu tonerul, oferind un loc pentru depozitarea tonerului gol, care este colectat si eliminat in mod corespunzator, fara a dauna mediului.

Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *