apr. 12, 2019
1238 Views
0 0

Piese de masina pentru toti!

Postat de

Chiar daca toti avem masini in ziua de astazi, asta nu inseamana ca putem sa le si intretinem asa cum trebuie. De cele mai multe ori trebuia sa fac sacrificii atunci cand voiam sa fac lucrari de mentenanta supra masinii. Cauza principala era pretul exagerat al pieselor din magazin, mai ales daca masina este fabricata de un brand asiatic.

Insa norocul le surade celor care se duc direct la sursa si cauta piese la dezmembrari masini, deoarece firmele care se ocupa cu asa ceva detin intotdeauna un stoc plin cu piese pentru toti.

Recent, am cautat dezmembrari Hyundai Santa Fe Craiova, deoarece masina in care imi puneam baza cel mai mult m-a lasat si avea nevoie de un alternator nou pentru a putea pune masinaria in functiune.

Am intrat pe site-ul dezmembraripenet.ro, iar acolo am gasit o categorie intreaga cu  piese Electrice auto, printre care se afla si subcategoria cu alternatoare. Desigur, site-ul nu este dedicat doar pieselor de Santa Fe, insa multi care cauta pot gasi si piese pentru Ford, Volkswagen si multe alte masini care sunt foarte populare in Romania.

Avand in vedere ca nu sunt din zona Craiovei, am plasat comanda online, pentru a primi produsul prin curier. Am ales a fac plata la primirea produselor, deoarece nu detin card bancar prin care sa achit. Totul a  decurs foarte bine, deoarece in 72 de ore am primit piesa livrata prin curier. Nu avea cum sa nu se potriveasca piesa. Datorita magazinului online dezmembraripenet.ro, acum ma pot bucura de masina mea din nou. Produsele de pe acest site reprezinta o investitie foarte avantajoasa pentru soferi, deoarece preturile sunt convenabile, iar calitatea pieselor este intotdeauna satisfacatoare.

Recomand cu incredere magazinul dezmembraripenet.ro, deoarece ofera de fiecare data piese de schimb de cea mai buna calitate!

Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *