oct. 13, 2023
426 Views
0 0

Samsung Galaxy Tab S9 FE și Galaxy Buds FE sunt acum disponibile în România

Postat de

La cererea fanilor Galaxy, noile dispozitive din seria FE vor aduce împreună o perspectivă nouă în materie de design, calitate, dar și performanță

  • Noile dispozitive Samsung din seria FE, ce include Galaxy Tab S9 FE și S9 FE+, precum și Galaxy Buds FE, sunt acum disponibile pentru comandă și în România
  • Fanii Galaxy care își vor dori să achiziționeze oricare dintre produsele din noua serie FE se vor putea bucura și de o ofertă locală valabilă până pe 22 octombrie pe samsung.com/ro
  • Seria Galaxy Tab S9 FE este disponibilă începând de la prețul recomandat de 2599 RON în patru culori moderne: Mint, Silver Gray si Lavender
  • Galaxy Buds FE vor fi disponibili începând de la prețul recomandat de 549 RON în două culori distincte și moderne: Graphite și White.

București, România  – 12 octombrie 2023 – Samsung Electronics anunță cea mai recentă adiție la seria FE din ecosistemul Samsung Galaxy – noile Galaxy Tab S9 FE și S9 FE+, dar și Galaxy Buds FE. Cunoscute pentru designul lor iconic și durabil, performanță avansată, capabilități de cameră și audio de vârf și multe altele – acestea sunt cele mai puternice dispozitive FE de până acum.

,,La Samsung, ne-am luat angajamentul să aducem inovație de clasă mondială pentru toată lumea prin experiențe de utilizare epice care se potrivesc stilului lor de viață. Noile noastre dispozitive FE sunt pline de capabilități premium care fie separat, fie ca parte a unui ecosistem conectat, permit utilizatorilor Galaxy să-și maximizeze creativitatea și productivitatea.”, a declarat TM Roh, președinte și șef al Diviziei de Mobile eXperience din cadrul Samsung Electronics.

Creativitate și productivitate cu Galaxy Tab S9 FE și Tab S9 FE+: Vizionare pe ecrane mari, durabilitate IP68 și S Pen

Galaxy Tab S9 FE și S9 FE+ asigură acces la divertisment, creativitate și productivitate, în același timp, fără probleme. Cu aceste două dispozitive portabile și puternice, mai mulți utilizatori pot experimenta acum versatilitatea seriei Galaxy Tab S. Creatorii digitali, antreprenorii, studenții, artiștii, jucătorii și mulți alții își vor explora pasiunile și își vor face treaba cu viteză îmbunătățită a dispozitivului și performanță chiar mai bună comparativ cu seria FE anterioară.

Utilizatorii pot viziona sau crea conținut acasă, la serviciu, sau în locurile preferate pe ecranele de 10,9 inci (27.6 cm) ale Galaxy Tab S9 FE și 12,4 inci (31.4 cm) ale Tab S9 FE+, cu o rată automată de reîmprospătare care se adaptează până la 90Hz. Lumina soarelui nu are nicio șansă în fața Vision Booster, care îmbunătățește vizibilitatea în mediile exterioare, optimizând culoarea și contrastul, în special în zonele întunecate ale ecranului. La fel ca cele mai noi modele Galaxy Tab S9, atât Tab S9 FE, cât și Tab S9 FE+ au primit o clasificare IP68, oferind durabilitate sporită. În plus, bateria de lungă durată a lui Tab S9 FE+ oferă până la 20 de ore de redare video într-o singură încărcare, ceea ce înseamnă că munca și distracția nu se leagă de un cablu.

Notițele sunt ușor de luat cu S Pen-ul marca Galaxy, cu rating IP68. La fel ca seria Galaxy Tab S9, și modelele Tab S9 FE și S9 FE+ includ o varietate largă de instrumente creative și aplicații preferate de fani precum Goodnotes, LumaFusion, Clip Studio Paint și multe altele. Notele de curs, schițele, videoclipurile și multe altele pot fi păstrate cu usurință, având până la dublu spațiul de stocare, plus opțiunea de a face upgrade la 1TB cu o carte microSD.

Seria Galaxy Tab S9 FE este disponibilă începând de la prețul recomandat de 2599 RON în patru culori moderne: Mint, Silver Gray si Lavender. Cei care vor cumpăra o tabletă cu 256 GB RAM o vor primi la prețul uneia de 128 GB, precum și 300 de lei prin Samsung Trade; oferta este valabilă până pe 22 octombrie.

Experiența audio excelentă, noise canceling-ul desăvârșit și designul ergonomic al Galaxy Buds FE – acum accesibile mai multor utilizatori

Galaxy Buds FE aduc experiența audio de vârf a Samsung mai aproape de și mai mulți utilizatori. Bass-ul puternic oferă un sunet profund și bogat care permite oamenilor să se bucure de muzică așa cum a fost creată de artist, dublat de Active Noise Cancellation (ANC) și Ambient Sound puternic. De asemenea, beamforming-ul personalizat automat al sistemului avansat cu trei microfoane, împreună cu Rețeaua Neurală Profundă alimentată de AI (DNN – Deep Neutral Network), separă vocea utilizatorului de zgomotele de fundal nedorite pentru apeluri mai clare.

Cu cea mai mare durată de viață a bateriei din seria Buds, Galaxy Buds FE oferă până la 8,5 ore de redare cu căștile și până la 30 de ore în total, inclusiv carcasa de încărcare. Chiar și atunci când este folosit ANC-ul, sunt disponibile până la 6 ore de redare cu căștile și până la 21 de ore în total, inclusiv carcasa. Inspirat de designul iconic și ergonomic al seriei, Galaxy Buds FE sunt concepuți pentru a fi suficient de confortabili pentru a fi purtați mult timp și oferă o potrivire mai personalizată cu trei dimensiuni diferite de capete și două dimensiuni diferite pentru aripi.

Galaxy Buds FE sunt acum disponibile începând de la prețul recomandat de 549 RON în două culori distincte și moderne: Graphite și White. Cei care cumpără noile căști vor primi un wireless charger cadou, oferta fiind valabilă până pe 22 octombrie.

Un Ecosistem Galaxy conectat perfect

Cu noile dispozitive FE, întreaga putere a ecosistemului Galaxy conectat poate fi experimentat mai ușor. Productivitatea este intuitivă cu Multi Control, care permite utilizatorilor să tragă și să plaseze conținut cu ușurință între mai multe dispozitive Galaxy, dar și să transfere pur și simplu videoclipuri sau imagini de pe smartphone la tabletă cu Quick Share, pentru a le edita mai ușor.

Atunci când vine timpul pentru divertisment captivant, Galaxy Buds FE sunt companionii perfecți. Auto Switch comută inteligent sunetul între smartphone, tabletă și chiar ceas și televizor – în funcție de utilizarea ta, fără ajustări manuale necesare. De asemenea, SmartThings Find permite identificarea Buds-urilor dispărute și declanșarea unei alarme pentru a le găsi.

Noile produse din seria FE, datorită capabilităților de conectare de care dispun, susțin angajamentul Samsung de a oferi experiențe sigure și private. Seria Galaxy Tab S9 FE este protejată de Samsung Knox, ceea ce înseamnă că informațiile personale sunt păstrate automat în siguranță.

Construite cu grijă pentru planetă

Cu cele mai recente dispozitive FE, Samsung duce mai departe angajamentul față de mediu prin extinderea inovațiilor sale cu scop la nivelul întregului ecosistem.

Seria Galaxy Tab S9 FE este alcătuită din materiale reciclate. Anumite componente interne și externe utilizează aluminiu reciclat din pre-consum și plastic reciclat din post-consum.

Cele două modele din seria Galaxy Tab S9 FE sunt concepute să primească patru generații de actualizări de sistem de operare și cinci ani de actualizări de securitate. Pentru a îmbunătăți longevitatea, utilizatorii pot, de asemenea, să profite de programe precum Samsung Care+, un serviciu de asistență pentru daune accidentale, reparații și multe altele.

Susținerea unui impact pozitiv mai mare asupra planetei nu se oprește la smartphone-uri și tablete. Galaxy Buds FE includ în designul lor de produs plastice reciclate din post-consum provenite din plase de pescuit abandonate și butoaie de apă.

Disponibilitate

Seria Galaxy Tab S9 FE și Buds FE sunt disponibile pentru comandă și în
România, pe http://samsung.com/ro, precum și la partenerii autorizați.

Pentru a afla mai multe despre seria Galaxy Tab S9 FE, vă rugăm să vizitați: http://www.samsung.com/galaxy-tab

Pentru a afla mai multe despre Galaxy Buds FE, vă rugăm să vizitați: http://www.samsung.com/galaxy-buds/

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai recente știri, vă rugăm să vizitați Samsung Newsroom România la news.samsung.com/ro/

Galaxy Tab S9 / S9 FE+
Galaxy Tab S9 FEGalaxy Tab S9 FE+
Display10.9-inch, LCD(Up to 90Hz)12.4-inch, LCD(Up to 90Hz)
* Măsurat în diagonală ca un dreptunghi complet, fără a ține cont de colțurile rotunjite. Zona vizibilă reală se datorează mai puțin colțurilor rotunjite și găurii camerei.
Dimensiuni și greutate165.8 x 254.3 x 6.5 mm, 523g (Wi-Fi), 524g (5G)185.4 x 285.4 x 6.5 mm, 627g (Wi-Fi), 628g (5G)
Camera8 MP Rear Camera12 MP Ultra-Wide Front Camera8 MP + 8MP Ultra-Wide Rear Camera12 MP Ultra-Wide Front Camera
APOcta-Core Processor
Memorie și spațiu de stocare6GB + 128GB8GB + 256GB8GB + 128GB12GB + 256GB
*Disponibilitatea spațiului de stocare poate varia în funcție de software*Opțiunea de memorie poate diferi în funcție de piață
Baterie8,000mAh10,090mAh
*Valoarea tipică testată în condiții de laborator terțe. Valoarea tipică este valoarea medie estimată, luând în considerare abaterea capacității bateriei între eșantioanele de baterii testate conform standardului IEC 61960. Durata de viață reală a bateriei poate varia în funcție de mediul de rețea, de modelele de utilizare și de alți factori.
*Încărcare cu fir compatibilă cu QC2.0 și AFC.
**Adaptor de alimentare 45W vândut separat. Folosiți numai încărcătoare și cabluri aprobate de Samsung.
OSAndroid 13
Network și conectivitate5G*, LTE**, Wi-Fi 6, Wi-Fi Direct Bluetooth® v 5.3
*Serviciile 5G sunt acceptate numai în locații activate de rețea 5G. Necesită o conexiune optimă 5G. Viteza reală poate varia în funcție de mediul pieței, al transportatorului și al utilizatorului.**Disponibilitatea modelului 5G variază în funcție de piață și de transportator.*** Disponibilitatea rețelei Wi-Fi 6 poate varia în funcție de piață, furnizor de rețea și mediul utilizatorului. Necesită o conexiune optimă. Va necesita un router Wi-Fi 6.
SunetDual Speaker by AKG, Dolby Atmos®
PenS Pen (BLE not supported) in-box
SecuritateSamsung Knox
Rezistența la apăIP68
*Evaluare IP68: efectuat în condiții de testare de laborator. Rezistent la apă în maximum 1,5 metri de apă dulce până la 30 de minute și protejat de praf, murdărie și nisip. Clătiți reziduurile / uscați după umed. Nu este recomandat pentru utilizarea plajei sau a piscinei. Rezistența la apă și praf a dispozitivului dvs. nu este permanentă și poate scădea în timp.
AccesoriiS Pen, S Pen Creator EditionBook Cover Keyboard, Book Cover Keyboard Slim, Smart Book Cover, Outdoor Cover
* S Pen și cablu USB de tip C incluse în cutie. Alte accesorii sunt disponibile pentru cumpărare separat. Disponibilitatea cazurilor terțe poate varia în funcție de piață, transportator și vânzător.
Galaxy Buds FE
Dimensiuni și greutateEarbud: 17.1 x 19.2 x 22.2mm, 5.6g
Charging Case: 50.0 x 27.7 x 50.0mm, 40.0g
Speaker1-way
Microfon3 mics (2 outer + 1 inner)
Capacitatea baterieiEarbuds: 60mAh (typical)
Carcasa de încărcare: 479mAh (typical)
*Capacitatea tipică a fost testată de Samsung folosind versiunea pre-lansată a Galaxy Buds FE. Capacitatea tipică este capacitatea medie estimată, luând în considerare abaterea capacității bateriei între eșantioanele de baterii testate conform standardului IEC 61960. Durata de viață reală a bateriei poate varia în funcție de mediul rețelei, de modelele de utilizare și de alți factori.
Play TimePână la 6 ore / Total până la 21 de ore (ANC activat)
Până la 8.5 ore / Total până la 30 de ore (ANC dezactivat)
*Earbuds-urile oferă până la 6 ore de joc cu ANC pe ( până la 8,5 ore cu ANC off ), în timp ce carcasa asigură o durată de viață a bateriei de până la 21 de ore cu ANC pe ( până la 30 de ore cu ANC off ) atunci când carcasa și căștile sunt încărcate la 100%. Pe baza testării interne. Timpul de redare audio testat prin asocierea unui Galaxy Buds FE preproducție cu un smartphone Galaxy lansat recent, cu setări implicite, inclusiv ANC pornit. Durata de viață reală a bateriei poate varia și depinde de mediul rețelei, de modelele de utilizare și de alți factori.
Talk TimePână la 3.5 ore / Total până la 13 ore (ANC activat)
Până la 4 ore / Total până la 14 ore (ANC dezactivat)
*Earbuds-urile oferă până la 3,5 ore timp de apel vocal cu ANC pe ( până la 4 ore cu ANC off ), în timp ce carcasa asigură o durată de viață a bateriei de până la 13 ore cu ANC pe ( până la 14 ore cu ANC off ) atunci când carcasa și căștile sunt încărcate la 100%. Pe baza testării interne. Timpul de apel vocal testat prin asocierea Galaxy Buds FE pre-producție cu un smartphone Galaxy lansat recent, cu setări implicite, inclusiv ANC pornit. Durata de viață reală a bateriei poate varia și depinde de mediul rețelei, de modelele de utilizare și de alți factori.
ConectivitateBluetooth® 5.2, Auto Switch
Codec: Scalable (Samsung Proprietary), AAC, SBC
SenzoriProximity, Hall, Touch
CompatibilitateAndroid 8.0 sau o versiune ulterioară, cu mai mult de 1.5GB RAM
*Este posibil ca unele funcții să nu fie disponibile pe dispozitive non-Samsung. Disponibilitatea poate varia în funcție de piață, transportator sau dispozitive conectate.
Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *