mai 18, 2018
2127 Views
0 0

De ce sunt importante fosele septice?

Postat de

O fosa septica ecologica este o componenta cheie a unui sistem septic, un sistem de tratare a apelor uzate pe scara mica, comun in zonele care nu au legatura cu conductele principale de canalizare furnizate de guvernele locale sau corporatii private. Alte componente, in general controlate de administratiile locale, pot include pompe, alarme, filtre de nisip si metode de eliminare a efluentilor lichizi, cum ar fi un camp de scurgere septic, iazuri, filtre de fibre naturale din piatra sau paturi de turba.

Fosele septice sunt bune pentru mediu

Rezervoarele septice elimina deseurile prin utilizarea procesului natural de filtrare a solului. Apa uzata este mai intai filtrata de rezervorul septic inainte de a ajunge in campul de scurgere. Bacteriile sunt filtrate de sol atunci cand apele uzate sunt in afara rezervorului septic, ceea ce face ca apa sa fie reutilizata. Utilizarea foselor septice permite alimentarea locala cu apain mod natural. Mesele locale de apa beneficiaza de mediul salbatic din zona, iar fosele septice contribuie la acest ciclu prin reciclarea apei uzate.

O fosa septica ecologica poate functiona mai multi ani, atata timp cat este bine intretinuta si curatata in mod regulat. In majoritatea cazurilor, rezervoarele septice functioneaza intre 20 si 40 de ani. Este posibil sa utilizati o fosa septica pentru o perioada mai lunga de timp, cu ingrijire si intretinere corespunzatoare. Este important sa gasiti profesionistul potrivit pentru a intretine in mod regulat rezervorul si pentru a preveni aglomerarile si alte probleme.

Fosele septice sunt o optiune accesibila

Instalarea de tevi noi pentru eliminarea apelor uzate printr-un sistem public de canalizare este de obicei mai costisitoare decat utilizarea unei fose septice. Daca proprietatea  este  mare, o fosa septica va fi probabil o optiune mai accesibila. Costul de instalare al unui rezervor variaza in functie de locul in care va aflati, de tipul de sistem de care aveti nevoie si de cat de mari trebuie sa fie rezervoarele.

Categorii:
Casa si Gradina
kontento.ro
    https://www.cril.ro/

    CRIL DEV SRL creeaza, dezvolta si promoveaza site-uri web pentru companii. Informatii la office [at] cril.ro

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *