feb. 1, 2020
1141 Views
0 0

5 motive pentru care sa iti faci manichiura intr-un salon

Postat de

Te gandesti de ceva vreme ca trebuie sa gasesti timp pentru a merge la un salon de manichiura, dar intervine mereu altceva? De fiecare data cand vrei sa mergi la salon se intampla ceva si amani? Manichiura este un rasfat pe care cu siguranta il meriti si ar trebui sa il repeti, avand numeroase avantaje.

Servicii profesionale

Persoanele care au apelat pana acum la Antica Studio stiu cu siguranta ca in saloane lucreaza profesionisti. Personalul specializat din saloane, echipamentele disponibile si tehnica utilizata, produsele carre sunt aplicate si igiena, dar si modul in care arata lucrarea la final sau durabilitatea acesteia, toate duc la obtinerea unei manichiuri impecabile. Persoanele care fac manichiura au unicul scop de a obtine o lucrare perfecta de care clientul sa fie mandru pentru ca acesta sa revina. In plus, specialistii au numeroase idei, stiu ce este in trend iar clientul va obtine o manichiura plina de culoare si foarte creativa.

Produse profesionale

In saloanele de manichiura sunt utilizate produse profesionale. manichiuristele au la dispozitie o gama vasta de solutii din care le pot alege pe cele potrivite, toate provenind de la producatori renumiti. In plus, relatia dintre client si esteticiana, iti permit sa ii ceri sfaturi si solutii pentru oja sau tratamentele pe care le folosesti acasa. De asemenea, poti incerca si unghii false sau manichiura permanenta cu gel.

Igiena este impecabila

Persoanele care cauta cele mai bune saloane manichiura Bucuresti vor gasi la Antica Studio serviciile dorite la cele mai avantajoase preturi. Saloanele profesionale se bazeaza pe igiena la inalt nivel. Ele trebuie sa respecte toate regulile stricte impuse de legislatia existenta, inclusiv in ceea ce priveste consumabilele de unica folosinta. Utilizarea instrumentelor se va face in cele mai bune conditii, instrumentele sunt sterilizate de fiecare data cand este nevoie iar clientii beneficiaza de un mediu sanatos in care sa se rasfete periodic.

Servicii complementare

Atunci cand alegi sa mergi la salonul preferat, poti opta pentru mai multe servicii pe care personalul le ofera. Uneori, aceste servicii sunt incluse in pachete avantajoase si te poti bucura atat de manichiura cat si de pensat sau de tratamente faciale, la preturi promotionale.

Poti sa alegi sa obtii o zi completa de rasfat si relaxare la un salon bun, in care sa beneficiezi de un pachet complet de servicii. Uita pentru cateva ore de pretul pe care trebuie sa il platesti, deoarece acesta nu este mare avand in vedere faptul ca te vei simti ca nou dupa ce pleci de la salon, te incarci cu energie pozitiva si obtii si manichiura mult visata, fara sa te mai chinui acasa. Vei pleca de la salon fiind o persoana complet noua si mult mai increzatoare, relaxata si pregatita de o noua saptamana incarcata, la job.

In plus, manichiura pe care o faci la salon este mult mai durabila decat cea clasica acesta fiind un detaliu foarte important ce trebuie luat in calcul, pentru ca pe termen lung implica economia de timp si produse, comparativ cu o manichiura facuta acasa.

Categorii:
LifeStyle · Sanatate
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *