feb. 19, 2017
3862 Views
0 0

Cinci idei simple pentru promovarea online

Postat de

Si in tara noastra internetul functioneaza cu o viteza din ce in ce mai mare, de aceea s-au dezvoltat tot mai rapid si metodele de promovare online. In Romania 10.5 milioane din populatie este conectata la un dispozitiv cu acces la internet, dintre acestia peste 7,3 milioane au conturi active pe reteaua de socializare Facebook. Si cum este normal si dezvoltarea afacerilor in mediul online a luat avant, dar de aici iata si nevoia antreprenorilor de a-si realiza campanii online cat mai eficiente pentru a atrage clienti noi. Iata cinci metode eficiente pentru de promovare pe care le puteti utiliza:

1. Crearea unui web site propriu – este principala metoda de promovare in mediul online a unei companii, organizatii sau a unui serviciu. Web site-ul este cartea de vizita a unei firme astfel este important ca acesta sa fie creat corect, sa fie atractiv si sa contina informatii relevante despre activitatea companieii, sau a serviciilor oferite.
2. Promovarea prin intermediul retelelor de socializare, precum Facebook , Youtube, Twitter, Google Plus sau Instagram, poate avea un impact pozitiv asupra clientilor sau a potentialilor clienti. Datorita acestor canale media iti poti tine la curent clientii cu cele mai noi oferte si promotii, si poti comunica in timp real cu ei. Totusi si pe retelele de socializare, trebuie sa facem diferenta intre cont personal si cont business, prin intermediul celui dintai ne informam prietenii, rudele si cunoscutii despre evenimentele importante din viata noastra, pe cand prin intermediul paginii business, ne adresam clientilor sau potentialilor clienti, sau doar vizitatorilor.
3. O alta metoda foarte eficienta este campania de promovare prin Google AdWords. Cu costuri mici, si o campanie bine efectuata puteti atrage numerosi vizitatori, ce ii puteti transforama in clienti.
4. Nici promovarea online prin optimizarea web site-ului pentru motoarele de cautare nu trebuie ocolita, insa acest procedeu necesita timp indelungat. Printre primii pasi in optimizarea unui site este, o structura bine pusa la punct a continutului paginilor, urmat de cercetarea si analizarea cuvintelor cheie, si experiena de utilizarea a site-ului.
5. In ultimul timp au aparut tot mai multe site-uri de anunturi, pe care putem publica anunturi in mod gratuit. Prin intermediul acestora ne putem face cunoscute ofertele sau serviciile pe care la promovam/ vindem.

Etichete:
·
Categorii:
Comunicate
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *