feb. 19, 2017
3547 Views
0 0

Website-ul, cea mai buna metoda de publicitate

Postat de

Toata lume stie ca reclama este “Sufletul Comertului”, asa ca oricine doreste sa isi vanda produsele sau serviciile, trebuie sa investeasca in reclama. Nu conteaza ca aveti un magazin, oferiti un serviciu de reparatii pentru telefoane (sau oferiti servicii medicale) sau consultanta pentu cei ce doresc sa achizitoneze un bun imobiliar, pentru a ajung la clienti e necesar sa iti faci cunoscut produsul deci fie prin metodele clasice, publicitate in ziare, fluturasi promotionali, anunturi radio sau cataloage tiparite, care sunt foarte costisitoare, au perioade limitate de difuzare, si nu ajung intotdeauna la persoanele vizate de tine fie poti crea un website reprezentativ pentru afacerea ta, iar metodele de promovare ale acestuie sunt mult mai putin costisitoare si persoanele ce vor vizita site-ul sunt mult mai targhetate, deci sunt potentiali clienti.

Iata cateva motive pentru care sa va convinga ca website-ul este cea mai buna metoda de publicitate:

  • Client va poate fi oricine, nu va veti mai limita la o anume zona geografica. Spre exemplu daca sunteti un medic stomatolog, in general clientii dumneavosatra sunt locuitorii din zona in care aveti cabinetul medical, dar daca veti avea un website, veti avea posibilitatea sa va faceti cunoscute serviciile oamenilor toata tara, atunci si numarul de clienti va creste, va vor pasi in cabinet si pacienti din cartieerul invecinat, din celalalt capat al orasului sau de ce nu din alta regiune a tarii.
  • Informatia de pe un website poate fi modificata oricand. Spre deosebire de fluturasii promotionali, anunturile din ziar sau reclamele radio (TV), care necesita timp, de multe ori si costuri suplimentare, modificarile paginilor site-urilor de fac instantaneu.
  • Un alt motiv pentru care site-ul a devenit o necesitate este interactiunea cu clienti. Datele dumneavoastra de contact sunt vizibile astfel ca clientul poate afla la orice ora numarul dumneavoastra de telefon( sau adresa) si va poate contacta ori lasa un mesaj prin intermediul formularului de contact, sau dumneavoastra va puteti face cunoscute eventuale promotii/oferte, reduceri prin intermediul uneltelor specifice precum newsletter-ul.
  • Costurile unui website nu sunt foarte mari, dupa ce firma de web developement v-a finalizat site-ul, acesta ramane al dumneavoastra, deci poate fi considerat o investitie.

Agentia ROCADIA ofera servicii profesiniste de web design si creare si intretinere de website-uri

Etichete:
·
Categorii:
Comunicate
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *