dec. 10, 2018
1262 Views
0 0

Cine te ajuta sa infiintezi un SRL D

Postat de

In Romania, cand iti doresti sa intrerpinzi ceva, trebuie sa fii pregatit de la inceput cu multa rabdare. Un antreprenor tanar, aflat la prima experienta de gen, probabil, se va speria in momentul in care se va lovi de zidul birocratiei. Documentele, aprobarile, avizele, ghiseele si functionarii sunt elementele care compun “reteta” perfecta pentru a descuraja, uneori, chiar si pe cei mai experimentati oameni in acest domeniu al antreprenoriatului.

In primul rand, nu vei stii de unde sa incepi si acesta este cel mai frustrant sentiment pe care un viitor patron il poate avea. Insa, exista cineva care te poate ajuta sa rezolvi problema ghiseelor, cozilor si alergatului dupa documente intr-un mod rapid, sigur si profesionist. Este vorba de Fabrica de Firme. Cu echipa de la Fabrica de Firme poti sa realizezi o infiintare SRL D sau infiintare SRL, dar si alte actiuni ce tin de administratia unei firme precum schimbare sediu social, deschidere punct de lucru, modificare obiect principal de activitate si asa mai departe. Echipa are o experienta de peste 10 ani in astfel de actiuni. Peste 10000 de firme au fost infiintate cu ajutorul lor. Consultanta oferita de personalul de la Fabrica de Firme este de natura juridica, dar si de natura financiara, avand si servicii de contabilitate salarizare, ridicare registre obligatorii si multe altele.
Astfel, pentru tinerii antreprenori, cea mai indicata forma pentru infiintarea unei firme este SRL D. Aceasta este o societate comerciala cu raspundere limitata, menita insa sa stimuleze spiritul antreprenorial al tinerilor. Fata de un simplu SRL, aceasta forma, SRL D, este scutita de anumite taxe si impozite. Persoana care isi doreste sa deschida un SRL D trebuie sa nu detina sau sa nu fi detinut calitatea de actionar sau asociat in cadrul altei firme sau societati. De asemenea, nu trebuie sa aiba mai mult de 5 asociati. Daca se incadreaza in limitele impuse de lege, ii poate contacta pe cei de la Fabrica de Firme si poate stabili o intalnire la sediul firmei din Bucuresti. Nu va fi nevoie decat sa aduca actele necesare, deoarece de intocmirea dosarului, depunerea lui, ridicarea si inmanarea catre client se vor ocupa cei din echipa Fabricii de Firme.

Asadar, cu acesta echipa de consultanti profesionisti, infiintarea unui SRL D va fi floare la ureche.

Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *