dec. 8, 2019
988 Views
0 0

Cum dezvoltam o campanie de remarketing in Facebook Ads

Postat de

Ai o campanie de marketing pe Facebook Ads care nu se ridica la standardele si asteptarile tale?

Marketingul prin Facebook Ads se schimba permanent si este important sa stai la curent cu cele mai noi update-uri de la Facebook pentru a te asigura ca ai o campanie de succes.

Acest ghid iti va arata cum sa dezvolti campanii de retargeting prin Facebook pentru a readuce clientii pe site.

Inainte de a intra in detalii trebuie sa stim ce este o campanie de retargeting.

Este procesul prin care targetam oamenii care au fost pe site-ul nostru pe baza pixelului Facebook. Poti sa dezvolti campanii de promovare pentru oamenii care sunt activi pe site-ul tau.

O intrebare care vine in mintea oamenilor este daca aceste campanii de remarketing ajuta afacerea ta sa genereze vanzari.

Raspunsul este DA!

Oamenii care au fost pe site-ul tau au cu 70% mai multe sanse sa converteasca.

Rata de click a anunturilor de remarketing este de 10x mai mare decat campaniile cold.

44% dintre useri spun ca aleg sa cumpere de la afacerile cunoscute.

Plus ca trebuie sa tinem cont ca oamenii sunt fiinte compelxe si indecisi mai ales in zilele acestea cand au multe informatii online. Astfel attention-span-ul unei persoane este foarte mic. De aceea cand va anunturi repetate de la o companie, ei au sanse mai mari sa cumpere.

Poti sa dezvolti campanii eficiente de remarketing pentru userii care au abandonat cosul de cumparaturi.

Pentru a dezvolta o campanie de remarketing prin Facebook Ads trebuie sa instalam pixelul Facebook pe site si sa satam evenimentele care vrem sa le urmarim.

Fara acest pixel instalat pe site, nu putem sa facem tracking si sa monitorizam ce fac oamenii pe site si mai ales care sunt caracteristicile oamenilor care au intrat pe site pentru campania viitoare de remarketing.

Daca vrei sa ai o campanie supertargetata poti sa mergi un pas mai inainte pentru a utiliza Pixelul Facebook pentru a inregistra actiuni specifice pe care oamenii le fac pe site. Aici ne referim la vizitarea unei pagini, add to cart, initializare checkout, etc.

www.star-marketing.ro

Categorii:
Afaceri
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *