apr. 12, 2019
1418 Views
1 0

De ce sunt laptopurile Lenovo cea mai bună soluție?

Postat de

Fiind una dintre cele mai mari companii producătoare de gadget-uri si produse IT, Lenovo se remarcă drept fiind un pilon extrem de important al industriei tehnologiilor. Mai mult, în anul 2013 Lenovo a reușit performanța de a ajunge numărul 1 mondial în producția de calculatoare. Merită, așadar ca articolul de astăzi să îi fie dedicat!

Unele dintre cele mai bine vândute produse Lenovo sunt laptopurile si ultrabook-urile. Seria de laptopuri ThinkPad a producătorului chinez, este una din cele mai vândute datorită prețului bun, al fiabilității, și al portabilității. Acestea vin dotate cu procesoare Intel Core i3, i5, i7, dar, în pofida faptului că procesoarele sunt printre cele mai bune disponibile pe piață, performanța este puțin afectată de consumul redus deoarece, pentru acestă serie, Lenovo este mai axată pe autonomia bateriei decât pe performanță. Fruntaș în vânzări de laptop-uri din seria ThinkPad este modelul Yoga. Acesta la momentul lansării a fost catalogat drept cel mai inovativ laptop datorită ecranului care se poate deschide până la 360 de grade. Laptopul Yoga vine cu o autonomie a bateriei de până la o zi, încarcându-se apoi în numia cateva ore. Avantajul laptopului este că puteți scrie, sublinia, colora direct pe ecran, economisind mult timp.

O altă serie de laptopuri Lenovo de succes este seria Legion. Aceste  laptopuri nu excelează la capitolul protabilitate sau autonomie a bateriei, dar punctul lor forte este cel al performanței. Lenovo Legion vine în trei modele de laptopuri: Y520, Y720 și Y920.

Y520 este mezinul familiei Legion. Acesta vine dotat cu procesoare Intel Core i5 și i7 de pâna la a șaptea generație. Aceste procesoare oferă o performanță de 12% mai mare decât cea a modelelor anterioare, facilitând  gaming-ul și activitățile de editare. Placa video cu care vine este una performantă, din seria 1000 de la Nvidia, modelele fiind GTX 1050 și 1050 TI, sau poate avea și plăci video de la AMD Radeon RX560. Aceste modele de plăci video se descurcă de minune în jocurile noi apărute, mai ales in jocurile de tip  ,,first person shooter”. Y520 vine din fabrică cu un SSD de 512 GB, ce ajută la încarcarea mai rapidă a sitemului de operare și a jocurilor, sau cu o unitate de stocare HDD de până la 2 TB pe care se pot instala numeroase aplicații. Acest laptop vine cu 2 boxe încorporate de 2W, produse de Harman, care oferă un sunet la o calitate înaltă.

Y720 este ,,fiul cel mijlociu” al familiei Legion, ce este asemănat cu un PC de gaming portabil, dar puternic. Acesta vine dotat cu procesoare Intel Core i7 de ultimă generație, capabil să ducă la sfârșit cele mai grele sarcini, de la gaming până la randări și grafic design. Placa video este una de ultimă generație, produsă de Nvidia, modelul fiind GTX 1060. Aceasta este cu până la de 3 ori mai performantă decât generația anterioară, gata să ruleze cele mai noi jocuri și să atingă, și chiar să depășească cifra de 60 de cadre pe secundă. Lenovo Legion Y720 vine cu o stocare foarte rapidă ce are un SSD de 1TB, care asigură un spațiu foarte generos tuturor jocurilor și aplicațiilor dorite. Acest laptop are renumitul titlu de ,,Primul laptop din lume dotat cu Dolby Atmos”, care prin utilizarea unor căști redă un sunet impresionant, părând că acțiunea se desfășoară chiar lângă utilizator. Modelul Y720 de la Lenovo este dotat cu suport VR, fiind ușor utilizatorului să pătrundă în lumea virtuală.

Y920 este cel mai performant laptop de la Lenovo.

Acesta vine cu un procesor Intel Core i7, cu frecvențe de până la 3.5 Ghz și până la 8 MB memorie cache. Procesorul este deblocat, astfel frecvența poate fi mărită, profitând la miximum de performanța sa. Placa video disponibilă pe acest laptop este una dintre cele mai bune de pe piață, modelul fiind Nvidia GTX 1070 dotată cu 8 GB de memorie. Aceasta poate rula jocurile până la o rezoluție 4K, astfel utilizatorul bucurându-se de fiecare detaliu existent. Memoria RAM a acestui laptop este capabilă de mărirea frecvenței de bază și de extinderea ei pâna la 64 de GB.

Fără doar și poate, laptopurile de la Lenovo sunt printre cele mai bune și reprezintă o opțiune foarte buna de luat în calcul atunci când dorim să cumparam un nou laptop.

 

Categorii:
IT&C
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *