apr. 7, 2021
341 Views
0 0

Top mașini noi și ieftine pe care le poți cumpăra în România

Postat de

Majoritatea dintre noi de gândim la prețuri exorbitante atunci când ne referim la o mașină nouă. Realitatea însă poate fi ușor diferită: poți găsi mașini abia scoase de poarta fabricii care sunt mai ieftine decât crezi. Tot ce trebuie să faci este să te informezi asupra variantelor din piață, să afli ce propun producătorii și dealerii și cum să cauți aceste mașini.

Cele mai ieftine mașini noi pe care le poți găsi în România fac parte din clasa medie, au opțiuni din ce în ce mai diverse și actuale și nu stau rău nici la caracteristicile de siguranță incluse sau la performanțele motorului.

Poți începe să vezi care sunt variantele cele mai bune de mașini noi la prețuri accesibile, consultând platforma cautimasina.ro. Nu numai că vei scuti foarte mult timp pentru căutări, dar vei găsi într-un singur loc toate informațiile de care ai nevoie, poți vedea variantele de prețuri și de ce nu, te poți hotărî care dintre modele ți s-ar potrivi și ție.

Cautimasina.ro este un agregator care compilează anunțuri pentru vânzări de mașini noi din peste 160 de site-uri de profil, ce conțin atât oferte de la dealeri, cât și de la persoane fizice. Tot ce trebuie să faci este să completezi niște criterii ca marcă sau model preferate, dacă ai unele, sau pur și simplu să accesezi secțiunea ”Mașini noi” din site. Vei primi instant în acest moment 4000 de anunțuri cu mașini noi printre care cu siguranță vei găsi și mașina ta favorită, nouă și la un preț accesibil.

Top 3 cele mai ieftine mașini noi pe care le poți achiziționa din România:

Dacia Logan rămâne emblematic pentru prețul scăzut pe care îl oferă chiar și pentru modelele noi. Cu prețuri începând de la doar 8.600 de euro pe care ai posibilitatea să îi achiți și în sistem de leasing sau alte sisteme de finanțare, ai șansa să fii primul proprietar al unei mașini noi. Cu un design complet actualizat, sedanul dispune de echipamente practice, un portbagaj modulabil și unul dintre cele mai spațioase habitacluri pentru clasa din care face parte. Are un interior confortabil, banchete rabatabile, geamuri electrice, aer condiționat, airbaguri, sisteme de frânare de urgență automate, ESP, ABS, limitator de viteză, computer de bord, închidere centralizată, faruri cu aprindere automată și multe alte opțiuni care te vor surprinde la modul cel mai plăcut.

Dacia Sandero pornește de la 8800 euro și este modelul citadin agil și robust cu care se mândresc cei de la Dacia. Cu unul dinte cele mai spațioase interioare pentru clasa din care face parte, un portbagaj și spații de depozitare generoase, se adaptează stilului tău de viață, astfel încât călătoriile să fie mult mai plăcute. Cu un consum urban de 6 l/100 km, Sandero este alegerea perfectă dacă îți dorești o mașină care se descurcă de minune în oraș. Are computer de bord, airbaguri frontale, laterale și cortină, ABS, ESP+HSA, bare de protecție față-spate, limitator de viteză, afișaj de bord LCD, faruri cu aprindere automată, asistență la frânarea de urgență, geamuri electrice față.

Toyoya Aygo are un preț de pornire de 11.000 euro și este alegerea perfectă pentru străzile înguste din oraș. De la sisteme inteligente de siguranță la funcții interioare intuitive, fiecare Toyota părăsește fabrica cu o multitudine de echipamente esențiale. Dispune de airbag-uri cu sistem de protecție suplimentar (SRS) – 6 airbag-uri, sistem de frânare anti-blocare (ABS), avertizare la frânarea de urgență (EBS), sistem asistență plecare din rampă (HAC), sistem de control al stabilității vehiculului (VSC), sistem Bluetooth® Handsfree, faruri cu ghidaj luminos față cu LED, sistem de aer condiționat, închidere centralizată și multe altele.

 

Categorii:
Auto-Moto
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *