iun. 26, 2018
1606 Views
0 0

Ce lentile de contact se mai poarta anul acesta

Postat de

Vara, mare, soare, ochi frumosi si stralucitori! Iata care sunt coordonatele acestui sezon estival care este in toi!

Chiar daca ne aflam in plin sezon al concediilor, credem ca nu ai avea nimic de pierdut daca ai efectua un control de rutina la medicul oftalmolog! Sau daca deja ti-a fost prescrisa o pereche de lentile de contact adecvata problemei medicale cu care te confrunti, noi iti facem o propunere surprinzatoare! Iti prezentam, pe scurt, principalele categorii de accesorii medicale care se afla la mare cautare, potrvit statisticilor realizate de catre principalii dealeri de accesorii oftalmologice din Romania. Credem ca o astfel de schimbare transanta iti va creiona mai bine conturul ochilor tai si imaginea impecabila a fetei!

Si asta nu este tot. Traditia este la ea acasa in acest an, insa se pare ca tehnologia clasica se impleteste de minune cu tehnicile moderne.

Bausch and Lomb Pure Vision

Pentru cei care se arata interesati de purtarea unei perechi de lentile cu utilizare prelungita, propunerea acestei veri a producatorului Bausch and Lomb reprezinta, cu siguramta, gama de accesorii Pure Vision. Cu o durata de purtare extinsa la 30 de zile, lentilele lunare Pure Vision sunt create din material hidrofil pe baza de silicon cu un grad optim de hidratare de 36%. Acestea se incadreaza in gama accesoriilor de corectie a afectiunilor oculare cu o sfera extinsa a dioptriilor. Mai exact, pe stocurile dealerilor autorizati veti putea gasi sortimente de lentile de contact Pure Vision care se incadreaza in intervalul de dioptrii -12 si +8.00. Sunt recomandate, deci, atat pentru hipermetropie sau presbiopie, cat si in cazul miopiei. Tehnologia AerGelestespecial intrebuintata pentru a asigura un nivel corespunzator de oxigenare a ochilor, iar suprafata lor neteda asigura o mobilitate bun ape globul ocular.

 

Cititi articolul complet pe blogster.com

Categorii:
Sanatate
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *