mai 2, 2018
1924 Views
1 0

Top cele mai bune filme inspirate din fapte reale

Postat de

Filmele sunt de multe ori cea mai buna metoda de relaxare si de deconectare de la viata reala. Sunt cei mai buni aliati pentru persoanele care vor sa intre intr-o lume noua si diferita. Un film bun nu are mereu nevoie ca actiunea sa se bazeze pe fantezii si, uneori, adevarul este mai interesat, motiv pentru care filmele bazate pe intamplari reale sunt foarte atractive.

De cele mai multe ori, viata se dovedeste a fi interesanta si complexa, iar filmele din aceasta lista prezinta povesti impresionante care captiveaza publicul din toata lumea, dovada fiind si popularitatea lor pe site-urile de streaming pe care poti gasi latest movies online free si poti viziona fara sa te inregistrezi.

Edgar

Un film impresionant care prezinta viata directorului FBI, Edgar Hoover al carui rol este jucat de Leonardo DiCaprio. In filmul Edgar actiunea a fost formata in general din amintiri, directorul solicitand unui scriitor, Agentul Smith, sa stea cu el si sa noteze toate povestile despre FBI. Directorul sustine ca doreste sa stabileasca foarte clar diferenta dintre un erou si un ticalos si vrea sa spuna o poveste pentru toate generatiile viitoare.

The Pianist

O capodopera care a castigat 3 Oscaruri sub regia lui Polanski, filmul prezinta povestea reala a unui pianist din Polonia care, din cauza ca era evreu trebuie sa aiba o viata de fugar in perioada celui de Al Doilea Razboi Mondial. Drama sa si toate suferintele groaznice la care oamenii erau supusi, contureaza o poveste coplesitoare si o perspectiva terifianta asupra realitatii acelor vremuri.

The Social Network

Reteaua de Socializare” este un film realizat de David Fincher si prezinta modul in care a aparut Facebook, cea mai populara retea sociala din lume. La baza acestei retele, a stat o idee nascuta intr-o camera din camin in mintile lui Mark Zuckerberg, Sean Parker si Eduardo Saverin, care in 6 ani de la acel moment au devenit miliardari.

Most Wanted

Filmul prezinta drama biografica a unuia din cei mai populari spargatori de banci american, John Dilinger. Acesta a fost declarat de FBI inamic public, iar filmul prezinta povestea acestui infractor din SUA. Evenimentele au loc in timpul Marii Recesiuni si ilustreaza modul in care agentii FBI trebuie sa gaseasca cele mai bune metode pentru a putea sa-l prinda pe Dilinger.

Seabsicuit

Filmul prezinta povestea unei curse devenite legenda, o poveste care a devenit sursa de inspiratie, dar care a fost la un pas sa nu apara. Este vorba despre un popor cu visele spulberate si despre oamenii care si-au pus toata increderea intr-un cal devenit erou pentru ca a atins imposibilul.

Catch Me if You Can

Pelicula se bazeaza pe biografia lui Frank Abagnate, care a fost avocat, doctor si copilot de avion fara sa fi terminat nici macar liceul.

Gandhi

O alta productie cinematografica ce poate fi inclusa pe lista cu filme 2018 online este „Gandhi”. Filmul il prezinta intr-o maniera mai realista pe Mahatma Gandhi, cel care a redat Indiei deminitatea si speranta. Cum a putut el sa isi elibereze tara si sa nu creeze conflicte? De ce totul a gravitat in jurul pacii si pacea a fost conceptul pe care acest lider si-a bazat intreaga viata? Raspunsul la aceste intrebari este prezentat intr-un mod unic, in aceasta ecranizare.

Etichete:
Categorii:
LifeStyle
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *