mart. 5, 2020
1405 Views
0 0

Uleiul de cuticule

Postat de

Uleiul de cuticule este folosit pentru a hidrata zona cuticulelor, pielii și unghiilor. Poate proteja cuticula și unghia împotriva uscarii și îmbunătățește sănătatea și aspectul acestora. Uleiul de cuticule nu trebuie utilizat ca primă linie de apărare împotriva uscăciunii, ci mai degrabă pentru a fixa unghiile crăpate extrem de uscate. Fabricat din uleiuri vegetale naturale, cu absorbție rapidă, uleiul de cuticule poate conține, de asemenea, vitamine și acid citric.

Protejați și reparați

Uleiul de cuticule poate ajuta la protejarea și repararea daunelor cuticulelor. Atunci când cuticulele sunt expuse la frig excesiv, la soare, clor, apă sărată sau săpun sau alte condiții de mediu care duc la pielea uscată. În mod similar, tăierea cuticulelor, agățarea lor de haine  sau de păr poate provoca pagube.

Hidratează și răsfăță

Scopul principal al uleiului de cuticule este să hidrateze nu numai cuticula, ci și pielea și zona unghiilor din jur. Uleiul de cuticule ajută la creșterea circulației în patul unghiilor și poate stimula creșterea unghiilor noi. Când cuticulele sau unghia sunt extrem de uscate și crăpate, până la separarea zonei unghiei de cuticule, uleiul oferă hidratare rapidă și protecție. Uleiul hidratează profund zona, repară unghia, oprește fisurarea și, în cele din urmă, permite unghiei să se reașeze.

Ce să faci și ce să nu faci

Înainte de a utiliza ulei de cuticule SNB cu uscare rapida, trebuie utilizate creme de hidratare  a pielii. Dacă aplicați uleiul prea des, cuticulele dvs. pot deveni uscate și crăpate atunci când întrerupeți utilizarea. Uleiurile pentru cuticule trebuie utilizate numai atunci când unghiile sunt extrem de uscate.

Infuzii și ingrediente obișnuite

Uleiurile de cuticule trebuie să se absoarbă rapid și să fie subțiri, nu groase. Uleiurile cuticulare obișnuite includ oricare sau o combinație de ulei de semințe de in, ulei de germeni de grâu, ulei de caise, uleiuri de șofran, uleiuri de lavandă și uleiuri de jojoba. Unele dintre aceste uleiuri pot fi perfuzate cu acizi citrici și vitamine. Acizii citrici fac uleiurile să se absoarbă rapid. Alte ingrediente pot include vitamine, cum ar fi vitamina E, care este un anti-oxidant.

Cum să aplici

Doar o cantitate mică de ulei pentru cuticule este necesară. Uleiurile de cuticule sunt puternice, iar cantitățile mici pot asigura hidratarea profundă necesară.

Categorii:
LifeStyle · Sanatate
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *